Stichting Dorpsbehoud Papendrecht
Papendrecht, een dorpsgezicht waard!

ZOMERAVONDCONCERT MET SMOY GROOT SUCCES.

28-08-2023

Vrijdagavond 25 augustus: in de muziektent een optreden van de geweldige Coverband SMOY, op het plein wel een menigte enthousiaste bezoekers maar gelukkig geen regen. Een avond met een gouden randje.
Het opbouwen verliep niet zoals gepland doordat een personenauto en een camper niet op tijd waren weg gehaald, maar verder werd het naarmate de tijd verstreek steeds leuker.
De band SMOY, die voor Dorpsbehoud een heel speciaal tarief berekende, speelde in drie uur tijd ruim 50 nummers, een complete Top 40 met nog een beetje meer.
Tina Turner, Queen, André Hazes, Abba, Golden Earring, te veel om op te noemen.
Het massaal aanwezige publiek (deze keer echt van jong tot oud) genoot er zichtbaar en hoorbaar van.

In ode koek- en- zopietent werkten de vrijwilligers zich ook een slag in de rondte en de door vrijwilliger Maarten gemaakte meter bier planken (met fietsbel) werden grif gebruikt.
Met achterbuurman Dunya werd samengewerkt bij de verkoop van pizzapunten.

Bij het laatste nummer van SMOY, The pianoman van Billy Joel, werden de vonken uit de keien gezongen en gewalst en met lichtjes van telefoons nog een extra mooi sfeertje gemaakt.
Precies om 23.00 uur was het concert afgelopen. De bezoekers waren het nog lang niet zat, maar Dorpsbehoud was onverbiddelijk: Tijd is tijd.

Daarna ging de afbouwploeg aan de gang en een kleine anderhalf uur later kon je niet meer zien, dat er op het plein zo’n prachtig feest was geweest.
Dorpsbehoud bedankt: de bandleden van SMOY voor hun buitengewoon gewaardeerde optreden, A & G Autoservice, Vloerenstudio Papendrecht en v/h Koor Melange Rood voor hun sponsoring van de concerten van 2023, Dixi Sanitary Services en Elsco Drankenhandel voor de met korting geleverde benodigdheden en de vrijwilligers van het Rode Kruis, afd. Alblasserwaard voor hun aanwezigheid.
Ook bedanken wij de bezoekers voor hun enthousiasme en klandizie, we hadden een topomzet!
Tot slot: onze vrijwilligers. Zonder hen zou Dorpsbehoud sowieso geen concerten kunnen organiseren.
De meesten doen het al vele jaren, maar voor Dorpsbehoud blijft het iedere keer weer bijzonder, te mogen rekenen op zo’n club harde werkers.

Zet nu alvast in uw agenda voor volgend jaar: Laatste vrijdagavond van augustus voor het traditionele “Herinnert u zich deze nog?” concert. Andere data volgen begin volgend jaar.

Terug naar overzicht

Nieuws

Geslaagd Zomeravondconcert op 31 mei.

03-06-2024

't Blijft altijd spannend: kunnen we doorgaan of moeten we het afgelasten? De diverse weer... Lees meer

Zomeravondconcert in muziektent Dorpsbehoud

23-05-2024

Op vrijdagavond 31 mei 2024 vindt het 1e zomeravondconcert van 2024 plaats in de muziekten... Lees meer

Drukke signeersessie

09-03-2024

Drukke signeersessie in Museum Dorpsbehoud. De aankondiging, dat Jim Keeffe op zaterdag 9... Lees meer

Fotobank