Stichting Dorpsbehoud Papendrecht
Papendrecht, een dorpsgezicht waard!

RABO CLUBSUPPORT – STEM OP DORPSBEHOUD!!!

04-09-2024

Heeft u een bankrekening bij de Rabobank en bent u lid van deze coöperatieve bank (zo niet, u kunt gratis lid worden) dan kunt u van 2 tm 24 september stemmen op een vereniging/stichting/instelling, die u een warm hart toedraagt.
Per uitgebrachte stem doneert de Rabobank een bedrag aan de club waarop is gestemd.
U mag 3 stemmen uitbrengen. Doet u mee?

Dorpsbehoud heeft al sinds de oprichting een rekening bij de Rabobank en in de loop der jaren heeft de bank ons altijd gesteund. Zoals in 1987, toen we net eigenaar waren geworden van Veerdam 6. Er was nogal wat geld nodig voor het opknappen van het pand, dat door leegstand en ‘hulp’ van de jeugd compleet gemolesteerd was.
De Rabobank had in die tijd nog ledenvergaderingen en door het bestuur was een voorstel gedaan aan de leden. Nadat de leden unaniem akkoord waren, werd de voorzitter gebeld of zij even naar Cultura kon komen.
Ten overstaan van een afgeladen zaal maakte de heer Jan Veth, voorzitter van het bestuur, bekend dat door de leden unaniem was besloten aan Dorpsbehoud een bedrag van 10.000 gulden te schenken voor de verbouwing van het toekomstige museumpand. Een moment om nooit te vergeten.
Ook daarna is de Rabobank naar Dorpsbehoud toe altijd heel gul geweest.

Nu is er voor u een kans om mee te beslissen welke club een bijdrage ontvangt. Uiteraard hopen we dat u op Dorpsbehoud stemt, maar er staan nog veel meer geweldige Papendrechtse clubs op de lijst. Steun hen met uw stem.


Ledenvergadering Rabobank 1987 in Cultura. Voorzitter van het bestuur van de Rabobank, de heer Jan Veth, vertelt aan de voorzitter van Dorpsbehoud het geweldige nieuws, dat Dorpsbehoud 10.000 gulden krijgt. Toenmalig directeur de heer Wout Spruijt kijkt goedkeurend toe. Een dag om nooit te vergeten.

Terug naar overzicht

Nieuws

RABO CLUBSUPPORT – STEM OP DORPSBEHOUD!!!

04-09-2024

Heeft u een bankrekening bij de Rabobank en bent u lid van deze coöperatieve bank (zo niet... Lees meer

Geslaagd Zomeravondconcert in de Muziektent.

02-09-2024

Vrijdag 30 augustus was een prachtige dag, ideaal voor het laatste Zomeravondconcert van 2... Lees meer

The Amazing Stroopwafels op 30 augustus in de Muziektent.

19-08-2024

De muziektent, gebouwd in 1949, in 1986 gered van de sloop door en sinds 1987 eigendom van... Lees meer

Fotobank