Stichting Dorpsbehoud Papendrecht
Papendrecht, een dorpsgezicht waard!

Mooi resultaat RABO CLUB SUPPORT

14-10-2024

De uitslag van de RABO CLUB SUPPORT is bekend. Dorpsbehoud ontvangt maar liefst € 937,37, een mooi resultaat, dat te danken is aan alle mensen, die op Dorpsbehoud hebben gestemd. Trouwens bijna 2x zoveel als vorig jaar, We zijn er heel blij mee.
Het bestuur bedankt de Rabobank en alle stemmers. Daarnaast feliciteren wij alle andere deelnemers met het door hun verkregen geldbedrag.

Geen Erfgoedparelprijs.
Minder goed ging het met de Erfgoedparel Zuid-Holland, waarvoor de voorzitter door het bestuur was genomineerd, vanwege haar inzet in 1986/1987 voor het behoud van de in 1949, gebouwde en toen met sloop bedreigde muziektent.
Helaas is de nominatie niet omgezet in een plaats voor de volgende ronde. Jammer vooral van de prijs van € 5.000,--, die de uiteindelijke winnaar zal ontvangen en die uiteraard bestemd was geweest voor Dorpsbehoud.
Maar heel veel dank aan de mensen, die hebben gereageerd op de berichtgeving van RTV Papendrecht/Dordrecht en die het ons zo hadden gegund. Dat op zich was al een mooie opsteker.
Zo zie je maar, soms zit het mee, soms zit het tegen.
Het geheim van Dorpsbehoud: Blij zijn met wat we krijgen, even teleurgesteld, als we naast een prijs grijpen, maar daarna gewoon weer doorgaan.
Onder andere met de voorbereidingen voor de Donateursavond van 20 november in De Willem.


Ledenvergadering Rabobank 1987 in Cultura. Voorzitter van het bestuur van de Rabobank, de heer Jan Veth, vertelt aan de voorzitter van Dorpsbehoud het geweldige nieuws, dat Dorpsbehoud 10.000 gulden krijgt. Toenmalig directeur de heer Wout Spruijt kijkt goedkeurend toe. Een dag om nooit te vergeten.

Terug naar overzicht

Nieuws

Mooi resultaat RABO CLUB SUPPORT

14-10-2024

De uitslag van de RABO CLUB SUPPORT is bekend. Dorpsbehoud ontvangt maar liefst € 937,37, ... Lees meer

RABO CLUBSUPPORT – STEM OP DORPSBEHOUD!!!

04-09-2024

Heeft u een bankrekening bij de Rabobank en bent u lid van deze coöperatieve bank (zo niet... Lees meer

Geslaagd Zomeravondconcert in de Muziektent.

02-09-2024

Vrijdag 30 augustus was een prachtige dag, ideaal voor het laatste Zomeravondconcert van 2... Lees meer

Fotobank